Gilbert Burns Masvidalt akarja

Két hónappal a Khamzat Chimaev elleni harca után Gilbert Burns elárulta, hogy készen áll a visszatérésre, és tudja azt is, ki lenne számára a tökéletes ellenfél.

„Kicsit már be vagyok zsongva, vissza akarok térni… Azt hiszem, Jorge Masvidal egy jó lehetőség lehetne a visszatérésre. Ő sem zárkózik el a mérkőzésünktől, tisztelem a srácot, de… le kell győznöm” – mondta Burns a TMZ Sportsnak. Majd tovább részletezve kiemelte, hogy az utolsó csatáján Chimaevvel nem sokon múlt, és innentől kezdve egyáltalán nem akarja a bírákra bízni a küzdelmeit.

JACKSONVILLE, FL – APRIL 9: Gilbert Burns prepares to fight Khamzat Chimaev in their Welterweight fight during the UFC 273 event at on April 9, 2022, at Vystar Memorial Arena in Jacksonville, Florida. (Photo by Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire via Getty Images)

„Jorge egy nagy név, és szerintem hatalmas show-t tudnánk csinálni” – ezzel a mondatával is bizonyította, mennyire tiszteli Masvidalt, akinek már több, mint 50 harca van mindent figyelembe véve. Durinho ezt követően üzent a UFC-nek is, hogy bármely floridai arénában kellene megküzdenie, biztos abban, hogy a latin és brazil közösség elkíséri.

Borítókép és fotók: Stacy Revere/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ