„Itt az ideje, hogy élvezzem az életet” – indokolta Joanna a visszavonulását

Joanna Jedrzejczyk úgy döntött, hogy az UFC 275 után szombaton lezárja legendás karrierjét.

Jedrzejczyk, az egykori bajnok bejelentette, hogy visszavonul az MMA-tól, miután sikertelenül tért vissza az oktagonba. Két év szünet után Jedrzejczyk visszatért, de kiütéses vereséget szenvedett a Zhang Weili elleni visszavágón.

„Visszavonulok. Köszönöm szépen mindenkinek a támogatást… eltelt 20 év. Idén leszek 35 éves. Anya akarok lenni. Üzletasszony szeretnék lenni. Két évtizede csak edzek, az életem fel ráment erre. Szeretlek titeket srácok” – mondta Jedrzejczyk.

SINGAPORE, SINGAPORE – JUNE 12: Joanna Jedrzejczyk of Poland reacts after her TKO loss to Zhang Weili of China in a flyweight fight during the UFC 275 event at Singapore Indoor Stadium on June 12, 2022 in Singapore. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC)

„Talán már egy évvel ezelőtt megfogalmazódott bennem a visszavonulás gondolata, mert már régóta dolgozom ebben a szakmában. Rengeteg áldozatot hoztam. Itt az ideje, hogy teljes mértékben élvezzem az életem. Őszintén nem volt időm még arra gondolni, mit hagyok magam után hátra. Mindig keményen dolgoztam, és beleadtam mindent. Szeretném, ha tudnák az emberek, hogy bármi lehetséges. Nem számít, honnan származol, milyen színű a bőröd, milyen vallásban hiszel, meg tudod csinálni. Az álmok valóra válhatnak, de keményen kell érte dolgozni, és hinni kell benne.”

Borítókép és fotók: Joanna Jedrzejczyk

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ