Haye úgy véli, Joshua visszavonulhat, ha Usyk legyőzi

A korábbi cirkáló-, és nehézsúlyú világelső David Haye úgy véli, honfitársa, Anthony Joshua elfog gondolkodni a visszavonulásán, ha ismét vereséget szenved Oleksandr Usyk ellen a visszavágón.

Szeptemberben az Egyesült Királyságban, a Tottenham Hotspur Stadionban Usyk egyhangú pontozással legyőzte Joshuát, és megszerezte az IBF, IBO, WBA és WBO nehézsúlyú bajnoki címeit. Joshua ezzel karrierje második vereségét szenvedte el.

https://www.instagram.com/p/CfdyIwWKUOD/?hl=hu

A visszavágót augusztus 20-án rendezik Szaúd-Arábiában.

„Ha nem nyer, nem vagyok benne biztos, hogy szeretne még ebben a sportágban tevékenykedni, ahol tudja, hogy nem ő a legjobb. Legyőzte valaki, és ha mindent jól csinál, akkor Usyk bármikor képes nyerni ellene. Nem tudom, hogy ezek után folytatni akarná-e. Joshua annyira egy győztes alkat, hogy nem tudom mit tenne, ha ismét veszítene. A képességei alapján minden esélye megvan a győzelemre, és egy megfelelő tervvel meg tudja szerezni a győzelmet Usyk ellen” – mondta Haye a The Sunnak.

Mint ismert, Joshua megvált régi edzőjétől, Robert McCrackentől, és felvette maga mellé Robert Garciát.

„Ezúttal nem lehet rosszabb a teljesítménye, mint az első meccsen. Ami a taktikát és a játéktervet illeti, borzalmas volt az első meccsen, szóval biztos vagyok benne, hogy Robert Garcia kijavítja ezeket a hibákat. A változás jó, különböző módszerek új arc és hang. Teljesen lényegtelen, hogy az első meccsen ki volt a hibás a tervet illetően, csak az számít, hogy megnyerje a visszavágót és újra bajnok legyen.”

Borítókép és fotók: Scott Heavey/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ