Hearn a Bivol-Canelo visszavágót szorgalmazza

Eddie Hearn nincs meggyőződve arról, hogy Dmitry Bivol megkapja a lehetőséget Artur Beterbiev ellen a vitathatatlan félnehézsúlyú világbajnoki címért, legalábbis a következő ringbe lépése alkalmával.

Hearn, a WBA címvédő Bivolt promotáló Matchroom Boxing vezetője úgy véli, hogy Bivol orosz honfitársa, a WBC, WBO és IBF bajnok Beterbiev 2023 második feléig nem lesz elérhető. Beterbiev valószínűleg előbb Anthony Yard ellen fog bokszolni. zt követően Beterbievet a Ramadán, az iszlám szent böjti hónap lekötné. Ebből kiindulva Hearn úgy véli, hogy Beterbiev csak késő nyáron vagy kora ősszel állna készen a mérkőzésre. Hearn számára ez azt jelenti, hogy Bivolnak a várakozás helyett érdemes lenne a köztes időben elfoglalnia magát. Itt jön képbe egy visszavágó Canelo ellen: az első meccsen Bivol nyert egyhangú pontozással.

Hearn szombat este Abu Dhabiban megismételte, hogy szeretné, ha a Bivol-Alvarez visszavágó létrejönne, miután Bivol nyert és megvédte a címét Gilberto Ramirez ellen. Maga Bivol többször is elmondta, hogy nem vágyik annyira egy Alverez elleni visszavágóra, mint egy Beterbiev elleni összecsapásra.

„Elég nyilvánvaló, hogy Dmitry Bivolt az örökség és az övek érdeklik. Vitathatatlan bajnok akar lenni. Ez a fő célja. Én nyilvánvalóan a lehető legnagyobb meccseket akarom összehozni, és egy Canelo elleni visszavágó nagyon nagy meccs. De Dmitry számára a legfontosabb, hogy vitathatatlan bajnok legyen.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ