A szakáll nélküli Conor McGregor nagyobbnak tűnik, mint valaha

Conor McGregor 2021 júliusa óta sérülés miatt nem harcolt, és ez idő alatt elég sok izmot szedett magára. Ígérete szerint hamarosan megszerzi a történelmi jelentőségű váltósúlyú világbajnoki címet, amelyet jelenleg Leon Edwards birtokol.

Miután sokkolta a rajongókat azzal, hogy Halloween alkalmából leborotválta híres szakállát, McGregor visszatért az edzőterembe legidősebb gyermekével, Conor Jr-ral, hogy részt vegyen egy birkózóedzésen az SBG edzőjével, Sergey Pikulskiyval, aki a fiát is magával hozta.

„A haver olyan testalkatú, mint az a Vasember prototípus ruha, amit Tony Stark épített” – írta egy Instagram-felhasználó.

McGregor korábban azt nyilatkozta, hogy 190 fontot nyom, de néhány hónappal később azzal viccelődött, hogy 265 fontot nyom – ez ugyanaz a súly, mint amiben a UFC nehézsúlyú bajnok Francis Ngannou versenyez. Most azonban úgy tűnik, hogy jóval 200 font fölött van, és közelebb áll ahhoz, hogy nehézsúlyú harcos legyen, mint hogy pehelysúlyban harcoljon.

https://www.instagram.com/p/CkjPRUMNgWA/?hl=hu

Bár úgy tűnik, hogy készen áll a visszatérésre, mindezt késleltetheti az Egyesült Államok doppingellenes szervezete, akik 2022-ben egyáltalán nem végeztek rajta drogtesztet. A UFC elnöke, Dana White nemrég elárulta, hogy McGregornak hat hónapig kell mintákat leadnia, mielőtt újra versenyezhetne, ami azt jelenti, hogy legkorábban áprilisban térhet vissza.

Ha nem kerül vissza hamarosan az USADA tesztelési programjába, akkor a rajongók akár 2023 nyaráig várhatnak arra, hogy újra harcolni lássák a sportág történetének legnagyobb sztárját.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ