Hearn: a Tyson Fury – Anthony Joshua meccs a sport legnagyobb csatája lenne

A WBC veretlen nehézsúlyú bajnoka, Tyson Fury az elmúlt időben már összehordott mindent, visszavonul, ingyen kiáll Anthony Joshua ellen és így tovább. Augusztus 20-án Oleksandr Usyk a szaúd-arábiai Jeddah-ban megadja a visszavágásra a lehetőséget Joshuának. Fury nagyon szeretne szembenézni AJ-vel, nagy vágya, hogy a londoni Wembley Stadionban tartsanak egy hazai leszámolást Joshuával, ahová a szurkolók ingyen mehetnének.

Ezek közül Eddie Hearn csak egyetlen dolgot ragadni ki, miszerint Fury nem fog visszavonulni és látni fogjuk még őt harcolni. A gigantikus showman azonban csak akkor tér vissza, ha megfelelő pénzt kap.

„Bárki, akinek csak van egy kis esze, tudja, hogy Tyson Fury csak akkor fog újra harcolni, ha egy rakás pénzt kap. A Usyk elleni harc nem hozna számára annyi pénzt, mint az AJ elleni. Figyelj, AJ-nek most el kell végeznie a feladatát, hogy utána összehozza a bokszvilág legnagyobb csatáját közte, és Fury között” – mondta Hearn Barak Bessnek és Akin Reyesnek a „The DAZN Boxing Show” egyik epizódjában.

https://www.instagram.com/p/Cg3wzLYssA3/?hl=hu

Ha Usyk másodszor is legyőzi Joshuát, Hearn úgy gondolja, még azzal is ki lehet csalni a nyugdíjból Furyt, hogy a vitathatatlan koronával csábítgatják.

„Ez nem lenne olyan nagy harc. Közel sem lenne akkora, mint az AJ elleni. Ettől függetlenül az is egy vitathatatlan párharc lenne. Fury szeretne nagy örökséget hátra hagyni, és szerintem vitathatatlan bajnok akar lenni. De ha nem kap elegendő pénzt, akkor nem fogja érdekelni a harc.”

Borítókép és fotók: Julian Finney/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ