Jon Jones az új nehézsúlyú bombázó? – Videó

Jon Jones testalkata immáron egyértelműen nehézsúlyú, ami jól látszódik a legutóbbi videófelvételeken is, amiket közzétett.

„Jelenleg pontosan ott vagyok, ahol lennem kell, izgatott vagyok, hogy néhány hónap múlva a dolgok valóban felpörögnek” – mondta Jones az Instagramon. „Egészen különleges érzés.”

Több mint két és fél év telt el azóta, hogy utoljára láttuk Jonest az Octagonban. Utolsó mérkőzése a UFC 247-en volt 2020 februárjában. Aznap este egyhangú pontozással nyert Dominick Reyes ellen, ám a mérkőzés maga nagyon szoros volt, így sokan egy visszavágóra számítottak, de Jones mindenkit meglepett, amikor hat hónappal az utolsó címvédése után lemondott az övéről és fellépett nehézsúlyba.

„Egy igazán pozitív beszélgetésem volt a UFC-vel. Úgy tűnik hamarosan ténylegesen elkezdődnek a tárgyalások a következő nehézsúlyú küzdelmemről” – írta 2020-ban Jones Twitteren.

Mióta Jon Jones bejelentette, hogy nehézsúlyba kíván lépni, a rajongók izgatottan várják, hogy visszatérjen. A UFC elnöke, Dana White ellenfelént a korábbi bajnok, Stipe Miocicot, vagy a regnáló Francis Ngannout választja majd.

„Jon Jones készen áll a visszatérésre. Csak az ellenfélre várunk. Ez vagy Ngannou lesz, attól függően, mennyi ideig tart a sérüléséből való visszatérése, vagy Stipe Miocic” – mondta White.

Stipe Miocic a UFC 260-on Ngannou ellen elszenvedett veresége óta nem harcolt a UFC-ben.

Borítókép és fotók: Christian Petersen/Zuffa LLC/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ