Hearn: Haney ellen sokkal jobb Lomachenkót várok

Eddie Hearn promóter magabiztosan támogatja a vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok Devin Haney-t, hogy legyőzze Vaszilij Lomachenkót a 2023-ra tervezett, valószínűsíthető összecsapáson.

Hearn több éven keresztül promótálta Haneyt, mielőtt a veretlen bokszoló az év elején több mérkőzésre szóló szerződést kötött a Top Rankkal. Haney kétszer is nyert George Kambosos ellen, amivel egyesítette az IBF, WBC, WBA, WBO világbajnoki címeket.

Lomachenko a múlt hétvégén a New York-i Madison Square Garden Hulu Színházában szakította meg hosszú kihagyását. A korábbi bajnoknak a vártnál sokkal nehezebb dolga volt, de egyhangú pontozással nyert az addig veretlen, Jamaine Ortiz ellen. Haney a ring mellől nézte a mérkőzést, aki sokak szerint sokkal esélyesebb, mint Lomachenko, akin kezd meglátszani a kora.

https://www.instagram.com/p/CkWBM3ttDYO/?hl=hu

Hearn mindig is abban a hitben volt, hogy Haney képes legyőzni Lomachenkót. És bár arra számít, hogy Haney győzni fog, azt is tudja, hogy Lomachenko jobb teljesítményt fog majd nyújtani, mint most.

„Tudom, hogy szoros küzdelem volt Lomachenko és Ortiz között, de ez sok minden miatt lehet. Lehetett egy kis ringrozsda, egy kis motivációhiány, akár a műtét, vagy a kora. Devin számára talán ez a legjobb időzítés, most ő a favorit. Mindig is hittem abban, hogy Devin meg tudja verni, de akkoriban Devin még egy kicsit tapasztalatlan volt, Loma pedig szárnyalt. Jelenleg Devin lendülete, teljesítménye ebben a súlycsoportban lenyűgöző, ezért ő az esélyes. De a nagybunyósok rákapcsolnak, amikor nagy a tét. Egy sokkal jobb Lomachenkót várok egy vitathatatlan mérkőzésen” – mondta Hearn a DAZN Boxing Show-ban.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ