Hearn: Joshua magabiztos, azt mondja, edző nélkül is legyőzi Usykot

Eddie Hearn, a korábbi egyesített nehézsúlyú bajnok, Anthony Joshua promótere elárulta, hogy bokszolója nagyon magabiztos, és teljes mértékben hisz abban, hogy képes legyőzni Oleksandr Usykot, akár edzővel, akár anélkül.

Usyk szeptemberben egyhangú pontozással legyőzte Joshuát, és megszerezte az IBF, IBO, WBO, WBA világbajnoki címeit. A korábbi vitathatatlan cirkálósúlyú világbajnok, Usyk volt az esélytelenebb a viadalon, de a visszavágón már őt tartják a favoritnak.

Joshua élt a záradékával, és azonnal kérte a visszavágót. Az elmúlt hónapokban AJ különféle edzőkkel dolgozott együtt, ami miatt Hearn nagy változásokat vár. Mióta profi lett, Joshua Robert McCracken edzővel dolgozik együtt.

„Változásokat fog végrehajtani az edzőcsapatában. De amikor múlt hétfőn leültem vele beszélgetni, azt mondta: „Megverem Usykot.” Majd mondtam neki, hogy de még el sem kezdtél együtt dolgozni az új edződdel. Erre csak annyit mondott: „Edző nélkül is legyőzöm.” Nagyon keményen készül erre a harcra, és ez egy remek küzdelem lesz. Usyk nagyon jó harcos, AJ-nek nem lesz könnyű dolga. Őszintén hány bokszoló vállalta volna Joshua helyében ezek után, hogy ismét kiáll Usyk ellen? Ő nem akart mást, csak ezt a küzdelmet. Tehát remélhetőleg májusban megmérkőzhetnek egymással az Egyesült Királyságban.” – mondta Hearn.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ