Joseph Parker nyitott a lehetőségre, hogy szembenézzen Joe Joyce-szal

A WBO korábbi nehézsúlyú bajnoka, Joseph Parker alig várja, hogy az Egyesült Államokba bokszolhasson a súlycsoportja legjobb harcosai ellen.

Parker legutóbb Derek Chisora ellen aratott magabiztos győzelmet. Mint ismert, Parker közeli barátságot ápol a WBC világbajnokával, Tyson Fury-val, a kivel nem harcolna szívesen. Parker csapata szerint a bokszoló hajlandó egy újabb brit leszámolásra, tehát jöhet Joe Joyce.

„A Chisora elleni küzdelem során domináns győzelmet aratott, így megugrott az értéke a világon és az Egyesült Királyságban is. Szinte úgy érezzük, mintha hazai közönség előtt harcolna. Joyce csapata megkeresett minket, és azt mondták hamarosan küldenek egy ajánlatot. Mindkét fél benne lenne egy májusi párharcban, szóval meglátjuk, milyen az ajánlat. Én azt mondom Parker fog nyerni, míg nyilván ők azt, hogy Joyce. Szoros meccs lenne, és a győztes a WBO kötelező kihívója lehet. Szerintem ennek a párharcnak létre kell jönnie” – mondta Parker menedzsere, David Higgins a Sky Sportsnak.

„Jelenleg az Egyesült Államokban vagyunk, és Parker jelezte, hogy szeretné követni Tyson Furyt, Amerikába akar menni, hogy megverje az amerikaiakat. Nem sok brit képes erre. Joseph azt mondta, jöhet bárki ellenfélnek. A nagy nevek közül, nagyon szívesen megküzdenénk Deontay Wilder, Andy Ruiz, Luis Ortiz vagy Michael Hunter ellen is.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ