Hearn: Szerintem Joshua legjobb választása Wilder

Eddie Hearn, Anthony Joshua promótere úgy véli, hogy bokszolója legjobb választása a szintén korábbi bajnok, Deontay Wilder.

Joshua tavaly szeptemberben veszítette el WBA, IBF, WBO, IBO nehézsúlyú övét, amikor Oleksandr Usyk egyhangú pontozással nyert ellene. Egy hónappal később Wilder vereslget szenvedett Tyson Fury ellen. A mérkőzés óta Deontay nem erősítette meg, hogy folytatja-e a bokszkarrierjét. Joshua a tervek szerint egy visszavágón próbálja meg visszaszerezni az öveit Usyk ellen. Ez a forgatókönyv azonban jelenleg tolódik, miután Usyk visszatért hazájába, Ukrajnába, hogy segítse a helyi katonai erőket az orosz invázióval szembeni ellenállásban. Nem lehet tudni, hogy meddig tart a katonai konfliktus. Lehet, hogy még néhány hét, és lehet, hogy néhány hónap.

Hearn már vizsgálja, hogy ki lehetne Joshua beugró ellenfele. A felkapott nevek között szerepel többek között Luis Ortiz, Otto Wallin és Joe Joyce – de Hearn úgy érzi, Joshua örülne, ha Wilder lenne az ellenfél.

„Meg kell néznünk az ellenfeleket. AJ tegnap este Luis Ortiról és Otto Wallinról beszélt. Egy déli mancsos ellenfélnek talán van értelme, hiszen Usyk is az. De szóba került Joe Joyce és Deontay Wilder is. Szerintem, ha megkérdeznénk AJ-t, hogy ki lenne a legjobb választás? Deontay Wilder nevét mondaná. Ez nem egy felhozó, átmeneti meccs. Egy biztos: a tíz legjobb nehézsúlyú bokszolók közül fog valakivel harcolni” – mondta Hearn.

Forrás: boxingscene.com
Borítókép: boxingscene.com

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ