Mads Burnell: Borics Ádám mérlege sz@rt sem ér

Mads Burnell nem foglalkozik túl sokat Borics Ádám eddigi mérlegével.  A Bellator 276 főmérkőzésén csap össze Burnell és Ádám, ami egy kulcsfontosságú párharc, hiszen a győztes mehet a bajnoki címért.

Borics vitathatatlanul pályafutása legjobb győzelmét aratta Jeremy Kennedy ellen a Bellator 256-on. A magyar harcos egyetlen vereségét a korábbi bajnok, Darrion Caldwell ellen szenvedte el. Burnellt azonban ezek a statisztikák nem érdeklik.

„A mérleg sz@rt sem jelent.  Ha megnézzük Randy Couture mérlegét, 16 győzelem 11 vereség, amire azt mondod ez nagyon rossz. De ha megnézed, kik ellen harcolt, a fenébe is, átértékeled. Aztán vannak olyanok, akik 20-0-val állnak, és megnézed kikkel küzdöttek, és olyan emberek jönnek fel, akik taxisofőrök. Ez is jól mutatja, hogy sz@art sem ér a mérleg.”

Mads pályafutása második ötmenetes mérkőzésére készül, és igyekszik majd kihasználni minden lehetőséget.

„Csak bemegyek a ketrecbe, és csinálom a dolgom. Tudom, ez egy unalmas válasz… Ha lesz lehetőségem rámenni a nyakára vagy a vállára, megteszem. Ha nem lesz ilyen lehetőségem, akkor csak folytatom a kemény munkát, és teszem a dolgom.”

Forrás: mmajunkie.usatoday.com
Borítókép: Bellator Europe/Twitter

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ