(Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)

Hearn tárgyalna, Joshua nem tud semmiről, Whyte ideges – Mi folyik itt?

Anthony Joshua a korábbi nehézsúlyú bajnokra nem jellemző mérgességgel cáfolta a következő mérkőzéséről szóló suttogásokat.

A londoni Joshua egy mostanra törölt Instagram story bejegyzésben próbálta eloszlatni azokat a spekulációkat, amelyek szerint a nyár folyamán a honfitársa, Dillian Whyte elleni visszavágó felé tarthat.

Nemrégiben Eddie Hearn a Matchroom Boxingtól, Joshua promótere azt nyilatkozta az egyik csatornának, hogy ajánlatot tesz Whyte-nak, hogy augusztus 12-én a londoni The O2 Arénában megküzdjön Joshuával. Joshua 2015-ös mérkőzésükön a hetedik menetben állította meg Whyte-ot.

„AJ augusztusban bokszolni akar. Küldünk ajánlatot Whyte-nak. Ez egy nagy meccs, Dillian egy nagy név a divízióban.”

Csak egy probléma van: Joshua úgy tűnik, nem kapta meg a memót.

„Nem tudok semmilyen tárgyalásról, hogy megküzdjek Dillian Whyte ellen. írta Joshua a közösségi médián közzétett bejegyzésében, majd szokatlanul haragosan hozzátette: “Mindennap, AJ ez, AJ az…”

Az utolsó sor a brit rapper Stormzy WickedSkengMan 4 című dalának egyik rapszövegére utalt. Az elmúlt években, amióta két egymást követő vereséget szenvedett az egyesített bajnok Oleksandr Usyk ellen, Joshua kritikus megjegyzéseket tett a nyilvánossággal és annak igényeivel szemben. Nem világos, hogy Joshua egyáltalán harcolna-e a nyáron. Tárgyalások folynak arról, hogy esetleg decemberben a Közel-Keleten Deontay Wilder ellen vívna, egy olyan kártyán, amelyen Usyk és a WBC-címvédő Tyson Fury is külön mérkőzésen megküzdene a vitathatatlan címért.

Whyte nem vette jó néven Joshua elutasító posztját. A Twitteren a jamaicai születésű nehézsúlyú ostorozta riválisát.

„Mi lenne, ha abbahagynád a b…. és csinálnánk egy meccset te… furcsa fickó. Mindig szarságokat beszélsz, twitterezel, aztán törlöd, légy férfi, te kis… @AnthonyJoshua” – írta Whyte.

Whyte eredetileg úgy tudta, hogy tavasszal Joshua ellen fog bokszolni, miután Whyte tavaly novemberben legyőzte Jermaine Franklint. De egy ironikus húzással Joshua végül Franklin ellen bokszolt helyette, és áprilisban egyhangú pontozással legyőzte a michigani nehézsúlyút az O2 Arénában. Ez volt Joshua első mérkőzése az új edző, Derrick James irányítása alatt.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ