Andy Ruiz reagál Tyson Fury állításaira

Andy Ruiz Jr. reagált azokra az állításokra, miszerint túlárazta magát a WBC nehézsúlyú világbajnok, Tyson Fury elleni mérkőzésből.

Mivel az Oleksandr Usyk elleni vitathatatlan mérkőzés a jelenlegi állás szerint szóba sem jöhet, a „Cigánykirály” nagyon nehezen talál ellenfelet magának.

Egy ideig Ruiz volt a befutó, de Fury nemrég nyilvánosságra hozta, hogy a mexikói mekkora összeget kért – olyan magasat, hogy emiatt teljesen kiesett a lehetséges jelöltek közül.

„Csak azt akarom mondani mindenkinek, hogy ki akarom ütni ezeket a faszszopókat. December óta nem bokszoltam önhibámon kívül, próbáltam harcolni Usykkal, de ő nem akar semmit, majd AJ-vel is szerettem volna, de ő sem volt benne. Andy Ruiz 20 millió dollárt kért, ez a buta kis… nem tudom, honnan szedi ezeket.”

Ruiz az Instagramon reagált, bár nem erősítette meg egyenesen az összeget. Annyit mondott, hogy a bajnok “nem lehetett mohó”.

„Mi történt Furyval? Nem tudom, azt mondja, hogy túl sok pénzt akartam, 20 millió dollárt. Nem lehet kapzsi ebben a sportban. Nem kérhet túl sokat. De próbálunk jó megállapodást kötni, de vannak más dolgok is.”

Annak ellenére, hogy a WBC második számú nehézsúlyú ranglistáján szerepel, úgy tűnik, hogy a bajnok elleni kihívás egyelőre szóba sem jöhet. Hogy ehelyett hova megy mindkét harcos, az egyelőre nem világos. Ruizt tavaly Deontay Wilder ellen kötelezték, de ezen a fronton csend lett, mivel Wilder az Anthony Joshua elleni decemberi összecsapásra készül.

Ami Furyt illeti, úgy tűnik, kétségbeesetten vágyik egy szeptemberi mérkőzésre, amiről promótere, Frank Warren azt mondta, hogy minden lehetőséget kimerítenek, hogy megvalósuljon.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ