(Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)

„Hihetetlen, hogy mennyire nem tisztelik Anthony Joshuát”

Anthony Joshua promótere, Eddie Hearn figyelmeztetést küldött AJ kétkedőinek – „csakis a saját felelősségetekre írjátok le őt”.

A korábbi kétszeres, egyesített WBA, IBF és WBO nehézsúlyú világbajnokot 2021-ben és 2022-ben Oleksandr Usyk kétszer is legyőzte, most pedig a visszatérésén dolgozik. Ez egy április 1-jén, a londoni O2 Arénában megrendezésre kerülő mérkőzéssel kezdődik, ahol várhatóan Jermaine Franklin lesz az ellenfele.

Hearn a DAZN Boxing Show-ban világossá tette érzéseit.

„Egy dolgot szeretnék mondani – készüljetek fel Anthony Joshua visszatérésére.. Őrült világban élünk. Ez a fickó egy olyan sorozatot futott, ahol legyőzte Charles Martint, Dominic Breazeale-t, Eric Molinát, Wladimir Klitschkót, Joseph Parkert, Alexander Povetkint, Carlos Takamot, Andy Ruiz Jr-t, Kubrat Pulevet, és kétszer bunyózott Oleksandr Usykkal – szünetek, könnyítések nélkül. Egy Usykkal vívott jó mérkőzésen van túl, ahol domináltak. Hihetetlen, hogy mennyire nem tisztelik ezt az embert. De azt mondom nektek, akik el akarják bagatellizálni az eredményeit, akik azt akarják mondani, hogy vége a karrierjének – készüljetek fel Anthony Joshua április 1-jei visszatérésére. Mert ez a srác jelenleg is Texasban kőkeményen dolgozik. AJ-nek rengeteg pénze van a bankban, világbajnoki övek vannak a falán, de egyik sem érdekli. Őt csak a boksz köti le, a nehézsúlyú világbajnoki címének visszaszerzése hajtja. Alig várom a visszatérését, izgatott vagyok.”

A Joshua következő ellenfelével kapcsolatos kritikákról kérdezve Hearn folytatta.

„A gyűlölködők azt mondják, ki az a Jermaine Franklin? Aztán ugyanezek a gyűlölködők azt mondják, hogy Jermaine Franklin három vagy négy menetben nyert a Dillian Whyte elleni meccsen. Szóval nem ő nyerte meg azt a meccset? Az nem volt nagyszerű teljesítmény Jermaine Franklintől? Azt mondjátok, hogy Anthony Joshuának nincs önbizalma, hogy egy sebzett bunyós, és vége a karrierjének, de ez a fickó vissza fog térni. Nem akar könnyű meccseket, szóval ha Franklin lesz az – és ő a befutó -, akkor nagyszerű meccs lesz.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ