Hol van Jon Jones?

Akár hiszitek, akár nem, Jon Jones készen áll. A korábbi UFC félnehézsúlyú bajnok úgy tűnik, hogy jóban van a promócióval és elégedett a feltételekkel. A küzdelem előtt küzdelem azonban az, hogy ellenfelet találjanak neki.

A UFC Stipe Miocic vs. Jones-t akarta, és több dátummal is próbálkoztak, ahogyan azt pletykálták. A Miociccsal folytatott tárgyalások sajnos nem vezettek semmi érdemleges eredményre. Ez a mérkőzés lényegében a múlté, hacsak nem élesztik fel a halottak közül.

Mivel Francis Ngannou sérülése még mindig a levegőben lóg, nem világos, hogy Jones kivel fog megküzdeni. A UFC azonban húzhatja örökké, hogy nem ajánl Jonesnak meccset. A legfrissebb hírek szerint az a terv, hogy március 5-én, a Las Vegas-i UFC 285-ön fog harcolni.

A felekhez közel álló források szerint, ha Ngannou készen áll, akkor ellene lesz a meccs. Ha nem, akkor a UFC-nek a C tervhez kell folyamodnia, Jones vs. valaki más. A UFC-nek van egy Curtis Blaydes elleni mérkőzéses terve is, ha minden kötél szakad és Ngannou nem áll majd készen.

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ