Hopkins arra számít, hogy Canelo kiüti Golovkint

A korábbi közép-, és félnehézsúlyú világbajnok, Bernard Hopkins arra számít, hogy a mexikói szupersztár, Saul ‘Canelo’ Alvarez legyőzi a közelgő mérkőzésen Gennagyij Golovkint.

Karrierje jó részében Canelót a Golden Boy Promotions promózta, ahol Hopkins társtulajdonos. A mexikói ökölvívó 2020-ban hagyta el a szervezetet. Hopkins cége volt az, aki nagyban segítette Canelo első mérkőzését Golovkin ellen.

Canelo 2017-ben harcolt először Golovkinnal, és a párharcuk vitatott körülmények között döntetlenre végződött. Az egy évvel később lezajlott a visszavágó, ahol ismét érdekes módon, de Canelo megosztott pontozással nyert.

https://www.instagram.com/p/ChCrrNdIMI_/?hl=hu

A mostani mérkőzést szeptember 17-én rendezik a Las Vegas-i T-Mobile Arénában. Hopkins arra számít, hogy Canelo ezúttal már a küzdelem felénél kiüti Golovkint.

„Először is nem semmi, hogy GGG vállalja ezt a harcot, mindig egy ütés választja el attól, hogy újraindítsa a karrierjét. Ő egy nagy ütő. Így figyelt fel rá ismét Canelo. Érdekes lesz látni a két srácot egymás ellen, akik néhány évvel idősebbek a legutolsó találkozásuk óta, már nem olyan fiatalok, mint voltak. Szerintem több ütés lesz mindkét oldalról és a hatodik vagy a hetedik menetben Canelo befejezi a mérkőzést” – mondta Hopkins a Little Giant Boxingnak.

Az első két összecsapáson sok dráma és tűzijáték volt. Hopkins úgy érzi, a harmadik találkozó nem fogja felülmúlni az első két mérkőzés izgalmát.

„Nem gondolom, hogy ez olyan izgalmas párharc lesz, mint az első kettő. Canelo megtalálja a gyenge pontját és a hatodik vagy a hetedik menetben kiüti Golovkint. Kiütés lesz.”

Borítókép és fotók: Kevork Djansezian/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ