Saunders brutális sérülése a múlté, ám így sem könnyű a visszatérés

Úgy tűnik, hogy Billy Joe Saunders visszatérő küzdelmét nem a legutóbbi promótere fogja rendezni. A Matchroom Boxing vezetője, Eddie Hearn elmondta, hogy ő és a korábbi bajnok, Saunders nem tudtak megegyezni a visszatérő mérkőzésével kapcsolatban.

„Felmértük a helyzetet, és beszélgettünk. Nem hiszem, hogy tudjuk teljesíteni, amit ő szeretne. Szóval örülnénk neki, ha bármilyen más lehetőséget megragadna. Szívesen látnám Billy Joe Saunderst harcolni, akár velünk vagy valaki mással” – mondta Hearn a Boxing Social-nek.

Saunders 2021 májusa óta nem küzdött, amikor darabokra tört a jobb orbitája, azaz a szemgolyó környéki csontja, amikor elveszítette WBO-bajnoki címét Canelo Alvarez ellen a nyolcadik menetben. Hetekkel a küzdelem után Saunders azt mondta, hogy a visszavonuláson gondolkodik, de hivatalos bejelentés végül nem érkezett.

Hearn 2019 augusztusában promóciós szerződést írt alá Saundersszel, miután a harcos megvált a régi promótertől, Frank Warrentől. Saunders augusztus végén lesz 33 éves.

Borítókép és fotók: Omar Vega/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ