Getty Images

Jake Paul azt mondja, hogy “kinyírná” Sean O’Malley-t, a UFC 303-on akar harcolni

Mivel novemberre tervezik a Mike Tyson elleni bokszmeccset, Jake Paul előtte a UFC 303-on szeretne debütálni MMA-ban, és célba vette a harmatsúlyú bajnok Sean O’Malleyt.

Paul eredetileg július 20-án bokszolt volna Tyson ellen a ringben, de a bokszlegenda egészségügyi problémája miatt a mérkőzést átütemezték november 15-re a texasi Arlingtonban található AT&T Stadionba. Addig is, Paul talán szeretné elfoglalni magát azzal, hogy ketrecbe lép az első MMA meccsén, és egy UFC bajnokot céloz meg.

„100%-ban megölném Omalley-t MMA-ban” – írta Paul az X-en. “Ő egy kis ember. PFL Vs UFC június 29-én”.

O’Malley, aki 135 fontban küzd, a UFC jelenlegi harmatsúlyú bajnoka. Paul egy Tyson elleni nehézsúlyú mérkőzésre készül, és 200 fontot mérlegelt a legutóbbi, Ryan Bourland elleni márciusi meccsén. Tavaly januárban Paul több mérkőzésre szóló szerződést kötött a PFL-lel, hogy a Super Fight fizetős MMA-rendezvényeiken küzdhessen.

Májusban a PFL vezérigazgatója, Pete Murray azt mondta az MMA Junkie-nak, hogy a promóció arra számít, hogy Paul 2025-ben debütál az MMA-ban a Tyson elleni mérkőzést követően. Ez azonban még a Tyson egészségi állapota miatti csúszás előtt volt, és úgy tűnik, Paulnak most más tervei vannak. Bár közel nulla százalék az esélye annak, hogy Paul O’Malley ellen ketrecbe lépjen, vagy bárki ellen a UFC 303-on, van rá esély, hogy a YouTuberből lett bokszoló a PFL égisze alatt debütáljon az MMA-ban valaki ellen, aki közel van a súlyához.

A UFC 303 főmérkőzésével kapcsolatban jelenleg bizonytalanság tapasztalható, mivel a Conor McGregor vs. Michael Chandler mérkőzés megrendezésével kapcsolatban egyre nagyobb a pesszimizmus, ahogy az esemény rohamosan közeledik.

A PFL június 28-án, egy nappal a UFC 303 előtt rendezi meg a 2024 PFL 6-ot, de figyelembe véve, hogy a promóció korábban hogyan beszélt arról, hogyan kívánják kezelni Paul ketrecen belüli debütálását, ez a lépés valószínűtlennek tűnik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ