Getty Images

Jake Paul kétli, hogy Fury megküzd vele: a UFC veterán Mike Perry készen áll

Jake Paul és Tommy Fury szombat este nézett szemtől szembe a ringben, mindössze négy héttel azelőtt, hogy ismét összecsapnának a szaúd-arábiai Rijádban.

Fury úgy beszélt, mintha teljesen biztos lenne abban, hogy a nyolcmenetes mérkőzésükön legyőzi Pault. Paul még mindig nincs teljesen meggyőződve arról, hogy február 26-án végre megküzd Furyval.

Fury története miatt a közösségi média szupersztár szkeptikus abban, hogy Fury végig fogja csinálni, most, hogy harmadszorra is kitűzték a mérkőzésüket. Paul még azt is bevallotta, hogy egy másik korábbi UFC-bunyós, Mike Perry is készenlétben áll arra az esetre, ha Fury nem vállalja a főmérkőzést.

„Igen, nézd, egy részem határozottan még mindig kételkedik abban, hogy Fury bokszolni fog. Ez ijesztő és bosszantó. Az, hogy nem jelent meg a személyes találkozón, amit épp most kellett volna megtennünk szívás. A gyerek nem megbízható. De a pénz jó neki. Szóval hülye lenne nem harcolni, és szerintem valószínűleg belefáradt abba, hogy Molly keresi az összes pénzt a kapcsolatban. Most már van egy gyereke, szóval segítenie kell, hogy megtudja venni a pelenkát” – jelentette ki Paul nyersen a szombat esti sajtótájékoztatón a londoni OVO Arena Wembleyben.

https://www.instagram.com/p/Cn-dWzAKwdk/?hl=hu

Ha Fury, a veretlen WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury fiatalabbik féltestvére harmadszor is visszalép a mérkőzésüktől, akkor nem tűnik valószínűnek, hogy újra kitűznék a találkozót. Perry egyébként a UFC-ben és a Bare Knuckle Fighting Championshipben tapasztalt, de bokszban nem.

A 31 éves, a floridai Orlandóban élő Perry 0-1-re áll profi bokszmérkőzéseken. Kenneth McNeil (akkor 6-1) ütötte ki Perryt a negyedik menetben az egyetlen bokszmeccsén, amelyet 2015 márciusában a floridai Pensacolában rendeztek.

„Mike Perry készenlétben van. Hajrá Mike Perry! Igen, készen áll beugrani, arra az esetre, ha Tommy kiszállna.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ