Jake Paul v Andre August
ORLANDO, FL - DECEMBER 15: Jake Paul reacts after knocking out Andre August in the first round during the Jake Paul v Andre August at the Caribe Royale Orlando on December 15 2023 in Orlando, Florida. (Photo by Alex Menendez/Getty Images)

Jake Paul odaszúrt a korábbi UFC-harcosnak: „Amikor megütött, majdnem elnevettem magam”

Jake Paul nem szűkölködik ellenfelekben, de ez nem akadályozza meg abban, hogy folyamatosan próbálja rávenni az ex-UFC sztár Nate Diazt egy visszavágóra.

A “problémás gyerek” tavaly augusztusban találkozott először Diazzal a küzdőtéren belül. A Lone Star State-ben 10 menetet követően Paul egyhangú döntéssel győztesnek nyilvánították. Közvetlenül a mérkőzést követően Paul kihívta ellenfelét egy nagypénzes visszavágóra MMA-ban a Professional Fighters League zászlaja alatt.

Annak ellenére, hogy Diaz ígéretet kapott arra, hogy valószínűleg karrierje legnagyobb fizetését kapja, nem mutatott nagy érdeklődést Paul kihívására.

„Nate Diaz kitér előlem az MMA-ban, ami őrültség. 15 millió dollárra emeltük az ajánlatot. De ő nem akar velem harcolni” – mondta Paul a BS podcast új epizódjában.

Sean O’Malley, aki Paul podcastjének vendége volt, meglehetősen diplomatikus választ adott, azt sugallva, hogy ha a dolgok úgy alkulnának, hogy állóharc lenne, Paulnak biztos lenne esélye. De ha a földre kerül, nos, az már egy másik történet.

„Nem tudom, mennyire értesz a jiujitsuhoz” – mondta O’Malley. “Nate egy magas szintű fekete öves. Ha állva tudja tartani a meccset, akkor nyerhető. Ha földre kerülnétek, szerintem képes lenne befogni a nyakad.”

Pontosan így gondolom én is – válaszolta Paul. “Ha nem kapok guillotine-t, akkor megnyerem a meccset. De még rajtam is lenne, egyszerűen ledobnám magamról. Mert őszintén szólva ő a leggyengébb ütő, akivel valaha küzdöttem. Amikor megütött, majdnem elnevettem magam. Nem azért mondom ezt, hogy sz*rságokat beszéljek. Mindenki közül, akivel edzettem egész életemben, és mindenki közül, akivel küzdöttem, az ő ütései a leggyengébbek. Ezért is tartom viccesnek, hogy elkapta Conort, mert azt kérdezem, mégis hogyan?”

Július 20-án Jake Paul visszatér, hogy megküzdjön a BKFC uralkodó “erőszak királyával”, Mike Perryvel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ