ufc/instagram

Kivel küzdene szívesen Whittaker augusztus 17-én? Du Plessis vagy Adesanya?

Robert Whittaker ketrecbe lépett a UFC nagyszabású debütáló kártyáján Szaúd-Arábiában, és most az ausztráliai Perthben megrendezésre kerülő UFC 305-ön is megteheti ugyanezt.

A korábbi bajnok és középsúlyú kihívó szombaton az utolsó pillanatban elfogadta az ellenfélcserét, és a rijádi főmérkőzésük első menetében kiütötte a kemény, Ikram Aliskerovot.

A nagy győzelmet követően “Bobby Knuckles” izgatottan nyilatkozott arról, hogy ha bármi történne a UFC 305 főcímmeccsével, Dricus Du Plessis és Israel Adesanya között, akkor a tartalék szerep miatt beugorhatna.

„Perth nekem itt van a sarkon, szóval butaság lenne, ha nem lennék tartalék harcos ebben a tekintetben” – mondta Michael Bispingnek. „Különösen a ma esti győzelmemmel és a formámmal, amiben vagyok. Egyszerűen logikus lépés lenne számomra.”

Kivel szeretne augusztus 17-én megküzdeni?

„Szeretnék Dricus ellen bunyózni, visszavágni neki, mert úgy éreztem, hogy ott cserben hagytam magam. Visszavágót akarok. De Izzy is rajta van még a listámon. Bármelyikük jöhet.”

A UFC Saudi Arabia mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján kicsit visszavett a dolgokból, mondván, hogy ez egy olyan döntés, amit a Team Reaper között kell meghozni.

„Elsősorban mindezt a csapattal kell megbeszélnem. Rövid határidővel vállaltam ezt a meccset, egy kicsit sok mindent elodáztam, úgyhogy vissza akarok menni és beszélni a csapatommal.”

Az embernek fizetést kell kapnia, így logikus, hogy nem túl lelkesen lép be egy tisztességes szerződés nélkül. De Dana White nagyon lelkesnek tűnt, hogy egy szilárd ausztrál tartalékharcost kössön le, tekintve, hogy milyen viharos dolgok történtek az utóbbi időben.

„Nem viccelek, a top 15-ből senki sem akart [Aliskerovval] harcolni” – mondta White Whittaker szaúd-arábiai teljesítményéről. “Ez a fickó lett volna a múlt hétvégi főmérkőzés. Teljes edzőtábort csinált. Bejött. Khamzat az egyik legkeményebb meccsének nevezte ezt a fickót, és Whittaker ma este könnyűnek tűntette fel. Úgy nézett ki, mint egy csődör. Szeretnénk őt [a UFC 305-re tartaléknak].”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ