Jamahal Hill and Alex Pereira / UFC/Instagram

Jamahal Hill a UFC 300 vereség után megtalálta következő kiszemeltjét

Miután igénybe vett egy nap gondolkodási időt, a korábbi UFC félnehézsúlyú bajnok Jamahal Hill tudja, hogy milyen mérkőzést szeretne legközelebb.

Hill első menetes kiütéses vereséget szenvedett a bajnok Alex Pereira ellen a UFC 300 főmérkőzésén a Las Vegas-i T-Mobile Arénában. Ez volt Hill első mérkőzése azóta, hogy tavaly júliusban elszakadt az ACL-je egy kosárlabdameccsen, és sokan azon tűnődtek, hogy túl korán tért-e vissza a ketrecbe. Hill műtéti úton helyreállította sérülése nem tűnt problémának, de így is vesztesként került ki egy megsemmisítő befejezés után a meccsből.

Hill most minden erejével a vereségből való kilábalásra koncentrál, és a korábbi bajnok és UFC 300-on szintén szereplő Jiri Prochazkát látja jó lehetőségnek arra, hogy visszatérjen a helyes útra. Hill ezt hétfőn az X-en közzétett bejegyzésében tudatta.

Bár Hill és Prochazka egykoron úgy volt, hogy találkoznak, miután Hill 2022 novemberében megszerezte a Prochazka által megüresedett címet, nem tűnik valószínűnek, hogy Prochazkának érdeke lenne vele foglalkoznia a UFC 300 után. Prochazka második menetes TKO-val legyőzte Aleksandar Rakicot, ezzel egyértelművé téve, hogy egy újabb félnehézsúlyú címmérkőzésre hajt.

Borítókép: UFC/Instagram

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ