UFC Fight Night: Dariush v Arman Tsarukyan
AUSTIN, TEXAS - DECEMBER 02: Arman Tsarukyan of Georgia reacts after his KO victory over Beneil Dariush of Iran in a lightweight fight during the UFC Fight Night event at Moody Center on December 02, 2023 in Austin, Texas. (Photo by Cooper Neill/Zuffa LLC via Getty Images)

A szurkoló bocsánatot kér Tsarukyan provokálásáért

Dana White a UFC 300 után elmondta, hogy aggódik amiatt, hogy a cég jogi lépésekkel néz szembe az Arman Tsarukyannal történt verekedésbe keveredett rajongó miatt, de a UFC főnöke a jelek szerint megnyugodhat.

Ugyanis az Obed Ardon néven azonosított rajongó hétfőn a Bloody Elbow-nak elmondta, hogy nem szándékozik pert indítani a UFC ellen az incidens miatt.

„Nem fogok perelni. Ez meg sem fordult a fejemben. Az első gondolatom az volt, hogy remélem, nem rúgnak ki.”

Az incidens, amelyet a UFC 300-on lehetett látni, Tsarukyan kivonulása közben történt. Miközben a T-Mobile ketrecétől sétált a biztonságiak és a Nevadai Atlétikai Bizottság tisztviselőinek kíséretében, Tsarukyan megállt, hogy balra forduljon és a tömegbe mérjen egy ütést.

Ardon elmondta, hogy Tsarukyan ütése célt tévesztett, és elmagyarázta, mi történt, miközben megbánást tanúsított tettei miatt.

„Szeretnék bocsánatot kérni Armantól, amiért provokáltam őt azzal, hogy megdobtam. Egész nap zsongtam, és elkapott a hév. Ez volt az első alkalom, hogy élőben részt vettem egy UFC-rendezvényen, és teljesen hihetetlen volt. Örülök, hogy az incidens nem alakult olyan rosszul, mint amilyen lehetett volna. Szeretném tisztázni, hogy nem rángattam őt magam felé, nem kiabáltam sértő szavakat vagy bármi ilyesmit. Gratulálok Armannak a nagyszerű teljesítményéhez, és sok szerencsét neki, bárki ellen is küzdjön a bajnoki címért.”

Tsarukyan a UFC 300-on szoros, megosztott győzelmet aratott a korábbi bajnok Charles Oliveira ellen, ami a június 1-jén, a UFC 302-en megrendezésre kerülő bajnok Islam Makhachev és Dustin Poirier közötti közelgő összecsapás után egy címmérkőzésre adhat neki lehetőséget.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ