Jamahal Hill nem lesz Alex Pereira bosszúhadjáratának áldozata: kiütöm a f*szba

A UFC középsúlyú bajnoka, Alex Pereira kénytelen volt tétlenül nézni, ahogy régi barátját, edzőjét és mentorát, Glover Teixeira-t Jamahal Hill megsemmisíti a UFC 283-on múlt hétvégén Rio de Janeiróban, Brazíliában.

Vajon “Poatan” félreteszi első középsúlyú címvédését, hogy bosszút álljon?

„Beodbtam egy tippet, hogy legközelebb Jamahal Hill vs. Pereira meccs lesz. Pereira nem akar többé középsúlyban harcolni, az Israel Adesanyával való ügye el van intézve, Glover Teixeira elhagyta a szervezetet. De nem akarom, hogy lemaradjatok a lényegről. A lényeg nem az, hogy Pereira és Jamahal Hill összekerüljön, hanem a cél az, hogy Pereirát Jiri Prochazka ellen lássuk” – mondta a korábbi UFC középsúlyú harcos, Chael Sonnen a YouTube közönségének.

Pereira azt tervezte, hogy valamikor a következő hónapokban megvédi középsúlyú címét Adesanya – vagy esetleg a korábbi bajnok Robert Whittaker – ellen, azonban úgy tűnik, hogy a promóció nem siet egyik mérkőzés aláírásával sem.

„Azt mondták nekem, hogy lehet, hogy feljebb jön félnehézsúlyba. Gyere fiam! Bármikor, amikor csak akar. Szétb*szom őt. Ott voltam New Yorkban, élőben néztem a UFC 281-et. inden tiszteletem Izzyé, de én ki fogom ütni Pereirát a f*szba” – mondta Hill korábban a Middle Easy-nek.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ