Jiri Prochazka megfélemlítő üzenettel gratulált az új bajnoknak, Jamahal Hillnek: Jövök!

Egy agresszív harcot követően Jamahal Hillt koronázták meg a UFC legújabb félnehézsúlyú bajnokának. Jiri Prochazka, aki nemrég sérülés miatt leadta a címet, gratuláló, de egyben megfélemlítő üzenetet küldött az új bajnoknak.

A UFC 283-on robbanásszerűen alakultak a dolgok, és bár a győzelem nem volt könnyű, Jamahal Hill lett az első Dana White Contender Series, aki megvalósította álmát, és UFC-bajnok lett. Hill Glover Teixeira ellen küzdött meg a UFC félnehézsúlyú bajnoki címéért, és öt keményen megvívott menet után eldőlt az öv sorsa. Jamahal Hill eleget tett ahhoz, hogy győzzön Teixeira felett, és hivatalosan is megszerezze Jiri Prochazka megüresedett címét.

Jiri Prochazka legutóbb a UFC 275-ön volt látható akcióban, és azon az estén megvalósította bajnoki álmait is: legyőzte a legenda Glover Teixeirát is. Fantasztikus meccs volt, ahol a rajongók izgulhattak. Sokszor nehéz volt eldönteni, ki áll nyerésre, végül az ötödik menetben Prochazkának egy hátsó fojtással sikerült nyernie. Ez egy legendás küzdelem volt, sajnos azonban mielőtt jöhetett volna a visszavágó Jiri egy szörnyű vállsérülést szenvedett. Prochazka saját bevallása szerint rosszul landolt, amikor edzés közben kapott egy szuplexet. Ez kilenc hónapra kisiklatta a cseh szamurájt, és arra kényszerítette a UFC-t, hogy megfelelő utódot találjon helyette. Ez utat engedett Jamahal Hillnek, lehetőséget biztosítva neki, hogy a UFC 283-on megszerezze a címet.

Az Instagramon az esemény után Jiri Prochazka üzenetet küldött az új bajnoknak, egy fagyott, hóval borított mezőn állva: Gratulálok. Egy rövid pillanatig csendben állt, mielőtt folytatta: „Jövök…” Elkezdett előrefelé menetelni a havas mezőn, majd teli torokból üvöltött erőszakos arckifejezéssel az arcán: „Jövök!”

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ