Fury kiállna Ngannou ellen, ahol Mike Tyson lenne a bíró

Tyson Fury nyilvános kihívást intézett Francis Ngannou-hoz. A bokszoló WBC nehézsúlyú világbajnok kihívja az ex-UFC nehézsúlyú bajnokot, akit nemrégiben megfosztottak a címétől, és elhagyta a UFC-t.

Ngannou elmondta, hogy nyitott lenne arra, hogy 2023-ban bokszoljon, bár egyelőre nem világos, hogy pontosan mi lesz a következő lépése.

„Francis Ngannou, tudom, hogy lejárt a szerződésed a UFC-vel. Akarsz keresni nagyfiús pénzt? Gyere el a Cigánykirályhoz. Csináljunk egy nagy, nagy meccset a bolygó legrosszabb MF-éért. Egy ketrecben, négy unciás kesztyűben, Queensberry [bokszszabályok] szerint, és legyen egy olyan vagány bíró, mint Iron Mike Tyson. Ez most megveszi a világ?” – küldte el üzenetét Fury a SecondsOut-on keresztül.

Fury jelenleg tárgyalásban áll, hogy áprilisban a WBA, IBF és WBO bajnok Oleksandr Usykkal csapjon össze a vitathatatlan nehézsúlyú világbajnoki címekért. A dolgok jelenlegi állása szerint továbbra is ez tűnik valószínűnek, hogy ez lesz a következő mérkőzése.

„Ha nem sikerül összehozni legközelebb a Usyk elleni meccset, akkor a következő Ngannou lesz. Hogy ez Las Vegasban vagy a Wembleyben lesz-e, ki tudja? Szerintem hamarosan megtudjuk.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ