Joe Joyce: a Usyk-Joshua győztesét akarom, vagy Furyt

A nehézsúlyú küzdelem során Joe Joyce dominált, ellenfelére, Christian Hammerre négyszer is számolni kellett, majd a bíró véget is vetett a mérkőzésnek.

A WBC Silver, valamint a WBO nemzetközi bajnoki címeiért kiírt londoni csata nem hozott meglepetést, Hammer az első két menetben próbált előre menni, de ezt követően fáradni kezdett. Ekkor jött Joyce és a harmadik menet végén rászámoltatott ellenfelére, majd a negyedik menetben ezt még háromszor fordult elő mielőtt a bíró véget nem vetett volna a találkozónak. Joyce tehát majd egyéves kihagyás után TKO győzelmet aratott.

„Kemény mérkőzés volt, az elején eltalált néhányszor. Ki kellett várnom a lehetőségeim, jól bírta az ütéseim, eltaláltam már korábban is jó párszor. Nagyon élveztem, hogy újra ringbe léphettem egy év után, izgalmas volt, imádtam. Be kellett melegednem a harcba, az elején alig volt lábmunkám, fejmozgásom, olyan rég harcoltam, hogy kellett két menet mire minden visszatért.”

Joyce abban reménykedik, hogy a súlycsoport legnagyobb neveivel nézhet szembe a jövőben.

„A csúcson vagyok, készen állok a világszínvonalra. Nagy a szívem fitt vagyok, egyszerűen megérkeztem. Készen állok bárki ellen, szeretnék megküzdeni az AJ-Usyk győztesével, vagy esetleg Tyson Furyval, ha visszatér. Az ő szintjükön vagyok.”

Borítókép és fotók: James Chance/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ