Sean O’Malley úgy gondolja, hogy Pedro Munhoz megfutamodott

A UFC 276 gáláján nem minden a tervek szerint alakult, Sean O’Malley és Pedro Munhoz meccsét a második menetben félbeszakították.

A második kör 3:09-nél O’Malley belenyúlt Munhoz szemébe, ezt követően az orvost hívtak a ketrechez, hogy megvizsgálják az állapotát. Munhoz többször jól hallhatóan azt mondogatta, hogy nem lát semmit, csak nagy feketeséget. Éppen emiatt a küzdelmet lefújták és nem hirdettek eredményt.

A mérkőzés után sajtótájékoztatón Sean O’Malley nem tartotta magában a véleményét.

„Száz százalékban úgy gondolom, hogy ez egy jó kibúvó volt számára a mérkőzés elől. Újra kell majd néznem, de egyértelműen jobb voltam. Megpróbálta rugdosni a lábam, de ez inkább csak neki fájt. Nem tudott mit tenni ellenem, uraltam a harcot. Amikor megtörtént az eset, úgy voltam vele, hogy oh jól van, 20 másodperc és folytatjuk. Nem gondoltam, hogy lefújják az egész meccset. Uraltam végig a párharcot, éreztem, ahogy a rúgásainál a sípcsontja odalesz. Tudtam, hogy fáj neki. Uraltam az egész meccset, ez az egész így szívás.”

Amikor O’Malley-t arról tájékoztatták, hogy a bírók közül ketten az első menetet Munhoznak adták a lábrúgások miatt, kiakadt.

„Rúgjanak belém azok a bírók, én pedig elviselem, aztán azt fogják úgyis mondani, hogy nagyon fáj nekik. Ez egyfajta támadás a részemről. Pedrónak minden alkalommal fájt, amikor belém rúgott. Azok a bírák, akik azt mondják, hogy ez neki pont, teljesen hülyék.”

Borítókép és fotók: Carmen Mandato/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ