Joe Joyce figyelmezteti Furyt és Usykot

Joe Joyce teljes mértékben bízik abban, hogy Tyson Fury és Oleksandr Usyk ellen is képes lesz nyerni, ha bármelyikükkel sikerülne egy meccset összehoznia. 

Joyce számára először a jövő hónapban a Zhilei Zhang elleni találkozó következik, de ha Joyce győzni fog a kínai nehézsúlyú ellen, akkor nagyon szeretné kipróbálni magát a divízió legjobb bunyósai ellen.

Mind Fury, mind Usyk csapata jelenleg tárgyalásokat folytat, hogy megpróbáljanak időpontot biztosítani egy vitathatatlan címmérkőzésre, de a párharc egyelőre nincs megerősítve. Joyce lelkes néző lesz, ha vagy amikor a küzdelemre sor kerül, és nem aggódik amiatt, hogy bármelyik nehézsúlyú bajnokkal is szembe kell néznie, abban a hitben megy bele egy esetleges küzdelembe, hogy nyerni fog.

„Usykkal sem bánnám, ha újra megküzdenék, de a Fury elleni nagyobb harc. Meg fogják a ‘Juggernauted’ kapni. Magabiztos vagyok a képességeimben, és szerintem bármelyikük ellen nagyszerű meccset vívnék, de a Fury elleni harc ötlete jobban tetszik. El tudjátok képzelni?” – mondta Joyce a Sky Sportsnak nyilatkozva.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ