(Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Joe Rogan is beszállt a vitába: Makhachev veszített

A UFC kommentátora, Joe Rogan reagált a hétvégi Islam Makhachev, és Alexander Volkanovski közötti UFC 284 mérkőzésre – azt állítva, hogy az utóbbi felett aratott szoros, egyhangú döntéssel elért győzelme ellenére Makhachev „100 százalék”, hogy kikapott az ausztrál ellen öt menet alatt..

Makhachevnek sikerült megvédenie a könnyűsúlyú bajnoki övét, egy vitatott, egyhangú pontozásos győzelemmel (48-47, 48-47, 48-47, 49-46) a a pehelysúlyú bajnok Volkanovski felett. Azonban közvetlenül az ausztráliai Perth-ben rendezett főmérkőzés után – a vegyes harcművészetek közösségében sokan vitatkoztak arról, hogy a kihívó Volkanovski vajon eleget tett-e ahhoz, hogy megingassa a bírókat és letaszítsa a trónról Islam Makhachevet, sokan egyenesen azt állították, hogy Volkanovski legyőzte az oroszt.

Minderre reagálva Rogan azt állította, hogy Islam Makhachev “100 százalék”, hogy kikapott Volkanovski ellen, majd visszavonta ezeket a megjegyzéseket, és megkérdőjelezte, hogy egyszerűen lehet, csak elfogult volt.

„Ó, Istenem, nézd meg Islam Makhachevet, már rájött, hogy kib*szottul kikapott. 100 százalék. Hallgassuk meg a döntést. 48-47. Ó, Istenem! Oh, Istenem. Oh, Istenem. Mi csak, meg voltunk győződve, lehet, hogy elfogultak voltunk. Ezt vissza kell még néznünk. Nem tudom, nem hiszem. Nézzük meg, mit gondolnak az emberek az interneten, mert az én szememben 3-2 volt Alexander Volkanovskinak. Ó, Istenem! Ez szívás.”

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ