Jön az új bokszjáték: melyben Fury, Wilder, Usyk és Canelo is szerepel

A hamarosan megjelenő új bokszjáték, az Undisputed végre egy olyan színvonalat hozhat, amit mér régóta megérdemelne az ökölvívás. A várva várt játék, amely korábban ESBC néven volt ismert, január 31-én lesz elérhető a PC-s játékosok számára, kizárólag a Steamen.

Megerősítették, hogy az Undisputed végül PS5-re és Xboxra is elérhető lesz. Egyelőre azonban csak a PC-sek kapnak korai hozzáférést. A Steel City Interactive fejlesztőinek sajtóközleménye szerint az Undisputed “lenyűgöző látványvilágával, forradalmi lábmunkarendszerével robbant”. A játékban több mint 60 különböző ütés lesz látható, legendás bírók és kommentátorok szinkronhangjaival.

A játszható karakterek között számos világklasszis bokszoló szerepel. Ezek közé tartozik Tyson Fury, Deontay Wilder, Oleksandr Usyk, Canelo Alvarez és Katie Taylor. A küzdelmek helyszínei a tipikus nagy arénától Dave Coldwell Rotherhamben található edzőterméig választhatóak lesznek.

Mivel a játékhoz korai hozzáférést biztosítanak, a játékosokat figyelmeztetik, hogy számítsanak arra, hogy nem lesz teljesen kész, és további változtatások várhatók.

„Akkor adjuk ki az Undisputed teljes verzióját, amikor úgy érezzük, hogy készen áll. Ez bizonyos mérföldkövek elérését és egy olyan minőségi szint elérését jelenti, amelyről úgy érezzük, hogy megfelel az elvárásainknak, és amelybe a játékosok visszajelzései is beépülnek. Ezt szem előtt tartva nehéz megjósolni, hogy pontosan meddig fog tartani a korai hozzáférés. Tervezzük, hogy további tartalmakat és funkciókat adunk hozzá az út során, és ez időbe telik” – mondták a fejlesztők.

„A fejlesztési ütemtervünk további funkciókkal fogja bővíteni a játékot. Ezek közé tartozik a karrier mód, a harcosok létrehozása, további bokszolók és helyszínek. Ezekről a funkciókról az út során további részleteket fogunk közölni. A játék játszható lesz online és offline módban is, a több mint 50 bokszolóból álló névsorral és hét helyszínnel, amelyek közül választhatunk. Mivel az Undisputed még fejlesztés alatt áll, arra számítunk, hogy a korai hozzáférés során folyamatosan javítjuk a hibákat és csiszoljuk az élményt, miközben egy stabil és élvezetesen játszható játékot nyújtunk.”

Borítókép: undisputed

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ