Jon Jones készen áll – állítja Dana White

Jon Jones visszatérése a UFC-hez talán most közelebb van, mint az elmúlt időben valaha. Dana White, a UFC elnöke szerint a korábbi UFC bajnok láthatóan készen áll, hogy több mint két év kihagyás után visszatérjen.

Hétfőn a „The Jim Rome Show” című műsorban White azt mondta, hogy Jones csak az ellenfelére vár.

„Jon Jones készen áll a harcra. Csak az ellenfelére vár. Vagy Francis Ngannou lesz, attól függően, hogy mennyi ideig tart a felépülése a térdsérüléséből, vagy Stipe Miocic.”

https://www.instagram.com/p/Cc6fVu9pTcg/?hl=hu

Jones nem küzdött azóta, hogy 2020 februárjában megvédte a félnehézsúlyú címét Dominick Reyes ellen a UFC 247-en. Ugyanabban az évben leadta az övet, hogy feljebb lépjen nehézsúlyba. Mindeközben szerződési viták alakultak ki közte és a szervezet között, de úgy tűnik, ez már a múlté.

„Nagyon érdekes, mert szerintem a ringrizsda igenis meglátszik egy harcoson. De mindazon negatív dolgok mellett, amiket Jon Jonesról, a személyes életéről és a történtekről lehet mondani, ő a legjobb. Egyértelműen ő minden idők legjobbja.”

Miocic, a UFC egykori nehézsúlyú bajnoka utoljára 2021 márciusában harcolt, amikor kiütéses vereséget szenvedett a mostani bajnok, Francis Ngannou ellen. Másrészt Ngannou közel áll ahhoz, hogy szabadúszó legyen, mivel lejár a szerződése a UFC-nél. Jelenleg egy térdműtét után lábadozik, és 2022 végére vagy 2023 elejére tervezi a visszatérést.

Borítókép és fotók: Steve Marcus/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ