LAS VEGAS, NEVADA - MARCH 04: Jon Jones reacts to his win in the UFC heavyweight championship fight during the UFC 285 event at T-Mobile Arena on March 04, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Jon Jones két perc alatt legyőzte Ciryl Gane-t és megszerezte a UFC nehézsúlyú bajnoki címet

Jon Jones végül tényleg visszatért, ahol a tét a nehézsúlyú világbajnoki öv volt, az első számú kihívóval, Ciryl Gane-nel küzdött meg ezért a címért.

„Bones” több mint három év után először sétált be a ketrecbe. Nagy súlyt felpakolva magára, Jones azzal a céllal indult neki az új kalandjának, hogy meghódítja a UFC nehézsúlyú divízióját, miután több mint egy évtizeden át uralta a félnehézsúly csoportot. Az útjába a nehézsúlyú francia Ciryl Gane állt, aki el akarta rontani Jones hazatérését a T-Mobile Arénában telt ház előtt a UFC 285-ön.

Jones azonnal támadni kezdett, és nyomást gyakorolt Gane-re. “Bones”-nak alig több mint egy percbe telt, hogy Gane-t a földre vigye. Gane a ketrec széléhez került, és megpróbált védekezni, de a naykát szabadon hagyva Jones befogta őt egy guillotine fogásba, és úgy szorongatta, hogy Gane-nek nem maradt más választása, mint a kopogás, alig több mint két perccel a nyitó menet vége előtt.

Hivatalos eredmény Jon Jones – Ciryl Gane: Jones legyőzte Gane-t kopogtatással (guillotine fojtás) az 1. menet 2:04 percében.

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ