Kozma maradt az egyetlen, aki Csehországot képviseli

David Kozma maradt egyedül a mesés cseh és szlovákiai jackpotért folytatott küzdelemben. Andrej Kalašnik, Samuel Krištofič és Radovan Úškrt kiesett, ellenfeleik azonban legyőzték őket és bejutottak a Tipsport Gamechanger negyeddöntőjébe. Közvetlenül a szombati küzdelmek után az ostravai Oktagon 40-ben megtartották a nyolcak sorsolását, ahonnan négy páros került ki.

A nyolc labdát egy üvegből készült, átlátszó dobozba tették, amelyből a bunyósok a rangsorolással számokat húztak. Mindez a média és közel ötszáz szurkoló szemei előtt zajlott.

Grabinski győzött Kertész Máté ellen.

A harcosok a következő számokat húzták ki, a ranglistán elfoglalt helyezésük sorrendjében: Glismann (2), Lohoré (7), Kozma (8), Velickovic (6), Grabinski (3), Jungwirth (5), Van Suijdam (1), Michailidis (4).

A kisorsolt bunyósok ezután választhattak, hogy hova álljanak. A negyeddöntő párosításai a következők. Michailidis – Grabinski és Glismann – Van Siujdam. A győztesek ezután egymás ellen mennek majd. A másik oldalon Velickovic – Jungwirth és a Lohoré – Kozma párosok állnak.

„Biztos vagyok benne, hogy jobban fogok készülni, mint a mai meccsre, voltak egészségügyi problémáim, Kozma még jobb lesz, mint ma. Nyertem, de nem voltam elégedett a teljesítményemmel. Szerencsére sikerült továbbjutnom” – mondta a mérkőzés után Kozma, aki majdnem nem lépett pályára a piramisban.

„Gondolkodtam azon, hogy sérülés miatt visszalépek a tornától, kihagytam pár dolgot a felkészülésem során, de nem akarok konkrétumokat mondani, nehogy az ellenfelem kihasználja ezt. A meccsen nem fájt a sérülésem, minden rendben volt. Úgy gondolom, hogy a következő felkészülés még jobb lesz” – nyilatkozta Kozma.

Szombaton közel állt a kieséshez, de kezelte a krízishelyzetet.

„Hibáztam, aminek következtében majdnem lefojtottak, de kijöttem belőle, talán ez volt az egyetlen hiba, ahol veszélyben éreztem magam.”

Hol lesz a négy negyeddöntő? Itt még nincs végleges döntés, de egyelőre a májusi prágai és a júniusi oberhauseni időpontok a lehetségesek.

Borítókép: Oktagon MMA

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ