„Jones vonuljon vissza, vagy harcoljon végre”

Dominick Reyes szerint Jon Jones túlságosan is elhúzta a visszatérését. Jones nem harcolt azóta, hogy 2020 februárjában pontozással nyert Reyes ellen és megtartotta a félnehézsúlyú bajnoki címet. Hat hónappal később lemondott az övről, és azóta azon dolgozik, hogy debütáljon nehézsúlyban, ami egyelőre nem jött össze.

Reyes már régóta szeretné rendezni dolgait a Jones elleni vitatott vereséget követően a UFC 247-en, és meglepődött, hogy Jones még mindig nem harcolt.

„Ki tudja mi van vele ember? Már olyan rég nem bunyózott. Ez az egész menekül előlem dolog, hogy nem kapott elég pénzt, hogy újra megküzdjön velem, csak egy nagy vicc. Aztán újra letartóztatták, többször is. Haver, döntsd el, hogy mit akarsz. Nem igazán tudom, hogy kivel készül, de nem is nagyon érdekel, hogy őszinte legyek. Vagy vonuljon vissza, vagy harcoljon” – mondta Reyes a James Lynchnek adott interjúban.

Miután kikapott Jonestól, Reyes a UFC 253-on Jan Blachowicz ellen harcolt a betöltetlen címért. A második menetben kiütötték. Ezt követően 2021 májusában a jelenlegi félnehézsúlyú bajnok Jiri Prochazka ellen is kikapott.

Reyes megpróbálja összekaparni magát a három mérkőzésből álló vereségsorozatából, amikor szombaton a New York-i Madison Square Gardenben megrendezésre kerülő UFC 281-en Ryan Spann ellen lép ketrecbe.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ