Jan Blachowicz úgy véli, Jon Jones fél a vereségtől

A korábbi félnehézsúlyú bajnok és lengyel szupersztár Jan Blachowicznak nemrégiben volt néhány választékos szava Jon Joneshoz. Blachowicz azt állítja, hogy Bones fél a vereségtől, mert egyre több a veszélyes ellenfél.

A sportágtól közel három éve távol maradó Jones már nagyon szeretne visszatérni, és tervei szerint a UFC 282-n következhet ez be. Jan Blachowicznak egyébként már le van foglalva egy meccse erre a kártyára. A félnehézsúlyú, Magomed Ankalaevvel csap össze.

„Nem hiszem, hogy Jon Jones visszaér… Szerintem annyira fél a vereségtől, hogy mindent megtesz azért, hogy ne térjen vissza. Volt idő, amikor uralta a divíziónkat. Pár év után mindenki elkapta (felzárkózott) az ő szintjére. Már a Dominick Reyes elleni meccse is nagyon szoros volt. Szerintem elkezdte érezni, hogy már nem olyan jó, hogy úgymond felnövünk, felzárkózunk (az ő szintjére)” – mondta Blachowicz, aki az MMA újságírójának, James Lynch-nek adott interjújában beszélt.

Jon Jones utoljára 2020 februárjában, a UFC 247-en Dominick Reyes ellen lépett ketrecbe. Bones pontozással nyert ugyan, de a világ felháborodott, hiszen a szurkolók valószínűleg 90{0354ff6b965c3a8554b3be39bffd6bcc0d5d03fb117e183da0bfb0aa96532aba}-a úgy vélte, hogy Reyes nyerte az első három menetet, és ezáltal a küzdelmet is. Nem ez volt az egyetlen eredmény, ami feldühítette a rajongókat és a média egyes tagjait. Jon Jones legutóbbi néhány mérkőzése, például Thiago Santos és Anthony Smith ellen is rendkívül szoros volt. Sokan úgy gondolták, hogy Thiago Santos is eleget tett ahhoz, hogy legyőzze Jon Jonest.

Tehát ezek alapján azt lehet mondani, hogy amit Blachowicz mond, annak van némi alapja. Jon Jones valószínűleg nem értene ezzel egyet, ahogy azonban sokan mások sem.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ