Jorge Masvidal nem veszi be Leon Edwards legutóbbi megjegyzéseit

A “BMF” bajnok és korábbi UFC váltósúlyú címvédő kihívója úgy gondolja, hogy Edwards csak beszél, amikor a közelmúltban azt állította, hogy így vagy úgy, de bosszút akar állni Masvidal ellen a 2019 márciusában Londonban történt hírhedt backstage dulakodásukért.

Masvidal úgy véli, hogy a regnáló bajnok Edwards csak a címlapokon akar maradni, de valójában nem akar tőle semmit az oktagonon belül.

„Ez csak bla-bla-bla-bla. A srác most bajnok, ha azt mondaná Dana White-nak, hogy meg akar küzdeni velem, akkor a UFC elintézné. Miért? Mert én vagyok az, aki az egész divízióban a legtöbb fizetős meccset hozza. A számok magukért beszélnek, ott a bizonyíték. Ha akarja a meccset megtehetné, de nem szeretné. Ha te vagy a bajnok, és megbántva érzed magad – és nyilvánvalóan így van, még mindig rólam beszél -, akkor csináld meg a meccset. Ha olyan nagy hatással voltam rád, mint emberre, hogy nem tudod úgy élni az életed, hogy ne gondolj rám minden nap, akkor kérd ezt az összecsapást” – mondta Masvidal az MMA Junkie-nak.

Masvidalnak jelenleg nincs senki ellen kiírt mérkőzése. 2023-ban szeretne újra harcolni, és a top kihívó Gilbert Burns ellen szeretne megmérkőzni, akit nemrégiben Neil Magnyvel raktak össze január 21-én a brazíliai UFC 283-ra.

Masvidal úgy gondolja, hogy egy Burns elleni győzelem, ha nyerne Magny ellen, akkor olyan helyzetbe kerülhetne, hogy újra megmérkőzhessen a címért.

„Azt tervezem, hogy megverem, széttépem Gilbert Burnst. Mindent meg fogok tenni, amit még senki sem tett vele. És talán utána Leon meg akar majd velem küzdeni, nem tudom. De ahogy már korábban is mondtam, én vagyok a legnagyobb pénzes meccs számára.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ