Darren Till a néhai Anthony Johnsonéhoz hasonlítja Alex Pereira elsöprő KO-erejét

Darren Till az Israel Adesanya elleni UFC 281-es győzelmét követően Alex Pereira ütőerejét a néhai Anthony Johnsonéhoz hasonlította. Johnson híres volt pusztító kiütőerejéről, amellyel karrierje során 23 győzelem alatt 17 ellenfelét ütötte ki TKO/KO-val.

Hasonlóan ahhoz, ahogyan Johnson ki tudta oltani ellenfeleiből az erőt, az új középsúlyú bajnok, Alex Pereira is ugyanezt a mérget hordozza a kezében. Négy győzelme közül hármat TKO vagy KO útján aratott, mióta a promócióhoz szerződött. Leginkább Pereira pusztító erejének köszönhetően ő lett az első, aki az MMA oktagonjában idő előtt elintézte Israel Adesanyát a UFC 281-es bajnoki sikeréhez vezető úton.

https://www.instagram.com/p/Ck6ohwwo2dO/?hl=hu

Az új bajnok pusztító erejét a középsúlyú versenyzőtársa, Darren Till is elismeri. A “Believe You Me” podcast egyik epizódjában Michael Bispinggel beszélgetve Darren Till Pereira erejét a néhai nagy Anthony Johnsonéhoz hasonlította:

„Szerintem Pereira egy nagy, erős, masszív, lassú középsúlyú. Lassú, az ütései nem pusztítóan gyorsak, de Istenem, mekkora erő van ebben az emberben. Szerintem kétszer, háromszor gyorsabb vagyok nála – Adesanya is -, de neki csak el kell találnia. Olyan mint, nyugodjék békében, még a nevét sem akarom kimondani, mert ez egy nagyon szomorú időszak, de Anthony ‘Rumble’ Johnson jut róla eszembe. Az embernek csak a kisujja elért téged fejen, máris kiütött. Szerintem Pereira is ilyen.”

Borítókép: Jamie Squire/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ