Joshua 12 menetben akarta legyőzni Usykot

Anthony Joshua kidolgozott testalkatát árucikként használják fel, olyan nagy márkáknál, mint a Hugo Boss és a Range Rover.

A brit ökölvívó, Joshua kilencéves profi karrierje során sok sztereotípiával és megjegyzésekkel kellett meg küzdjön, mert a teste valamelyest egy testépítőjére hajaz inkább.

„AJ nem szívhatott el egy cigarettát, sebaj, majd a „Cigánykirály”… Teljesen megsemmisítem azt a testépítőt. Joshua egy nagy merev idióta” – mondta korábban Tyson Fury.

A 32 éves Joshua a Sky Sportsnak adott interjújában elmondta, hogy legutóbbi vereségében Oleksandr Usyk ellen megpróbálta bebizonyítani, hogy az emberek tévednek vele kapcsolatban. „Usyk cirkálósúlyból jött fel, nagyszerű harcos, aki 12 menetre van berendezkedve. Szerettem volna vele 12 menetet bokszolni, és megmutatni mire vagyok képes, mert sokan azt gondolják rólam, hogy nem tudok bokszolni, csak egy nagy merev izom vagyok. Így hát azt mondtam: Rendben, akkor most bokszolni fogok Usykkal. Nem úgy ment, ahogy elterveztem. Ő kilenc menetet nyert, én hármat. A következő küzdelem máshogy fog alakulni, nyerni fogok. Azt követően újra rátérhetek a célomra, a vitathatatlan trón megszerzésére.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ