„McGregornak van a legnagyobb esélye arra, hogy ismét bajnok legyen, ha kihívja Charles Oliveirát”

Conor McGregor hamarosan visszatér, miután a Dustin Porier ellen egy komoly sérülést szenvedett. McGregor azonban minél hamarabb címmérkőzést akar kapni. McGregor ebben a hónapban találkozik edzőjével, John Kavanagh-val Írországban, hogy ismét visszatérjenek az MMA edzésekhez Sonnen, aki maga is volt UFC-bajnoki kihívó, úgy véli, hogy ha McGregor megkapja az esélyt Charles ellen, nyerni fog.

„Ha valaki, akit le tud győzni Conor, hogy világbajnok legyen, az Charles Oliverira. Fantasztikus mérkőzés lenne a Charles Oliveira-Conor McGregor. Oliveirának azonban ez nagyon problémás lenne. Conor McGregor az egyik legjobb harcos, amelyet ez a sportág látott. Conor jó a földön, és lábon is tud vigyázni magára. A kettő között van problémája, akik magas szinten űzik valamelyik stílust. Szóval felmerül a kérdés, hogy Oliveira mennyire jó? Elég jó? Nem tudok válaszolni a saját kérdésemre. Csak meg akartam osztani veletek a gondolataimat, bárhogy is legyen, a rajongók valami nagyon különöset kapnának, ha összecsapnának.” – mondta Sonnen a YouTube-csatornáján.

Oliveira volt az esélytelenebb Michael Chandler ellen a megüresedett címharcban, majd Dustin Poirier ellen az első címvédésnél is, de mindkét alkalommal a brazil győzedelmeskedett. Némi tiszteletet kijárna már neki.

McGregor címmérkőzést szeretne, de Dana White, a UFC elnöke már kijelentette, hogy Justin Gaethje következik a sorban. Oliveira viszont szívesebben harcolna Conorral, hiszen az egy igazi „money fight” lenne.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ