„McGregornak van a legnagyobb esélye arra, hogy ismét bajnok legyen, ha kihívja Charles Oliveirát”

Conor McGregor hamarosan visszatér, miután a Dustin Porier ellen egy komoly sérülést szenvedett. McGregor azonban minél hamarabb címmérkőzést akar kapni. McGregor ebben a hónapban találkozik edzőjével, John Kavanagh-val Írországban, hogy ismét visszatérjenek az MMA edzésekhez Sonnen, aki maga is volt UFC-bajnoki kihívó, úgy véli, hogy ha McGregor megkapja az esélyt Charles ellen, nyerni fog.

„Ha valaki, akit le tud győzni Conor, hogy világbajnok legyen, az Charles Oliverira. Fantasztikus mérkőzés lenne a Charles Oliveira-Conor McGregor. Oliveirának azonban ez nagyon problémás lenne. Conor McGregor az egyik legjobb harcos, amelyet ez a sportág látott. Conor jó a földön, és lábon is tud vigyázni magára. A kettő között van problémája, akik magas szinten űzik valamelyik stílust. Szóval felmerül a kérdés, hogy Oliveira mennyire jó? Elég jó? Nem tudok válaszolni a saját kérdésemre. Csak meg akartam osztani veletek a gondolataimat, bárhogy is legyen, a rajongók valami nagyon különöset kapnának, ha összecsapnának.” – mondta Sonnen a YouTube-csatornáján.

Oliveira volt az esélytelenebb Michael Chandler ellen a megüresedett címharcban, majd Dustin Poirier ellen az első címvédésnél is, de mindkét alkalommal a brazil győzedelmeskedett. Némi tiszteletet kijárna már neki.

McGregor címmérkőzést szeretne, de Dana White, a UFC elnöke már kijelentette, hogy Justin Gaethje következik a sorban. Oliveira viszont szívesebben harcolna Conorral, hiszen az egy igazi „money fight” lenne.

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ