Joshua bejelentette új edzőjét és hajlandó ringbe szállni Usyk előtt

Anthony Joshua megerősítette, hogy Angel Fernandez lesz a fő edzője, amikor az Oleksandr Usyk elleni visszavágóra elkezd felkészülni.

1236339222

Joshuát szeptemberben egy meggyőző teljesítménnyel verte meg Usyk a Tottenham Hotspur Stadionban, ezt követően pedig felmerült olyan pletykák, hogy a brit nehézsúlyú ökölvívó elbocsáthatja Rob McCracken edzőjét. A kétszeres nehézsúlyú világbajnok több amerikai edzőt is meglátogatott az elmúlt időben, köztük Eddy Reynosót és Ronnie Shieldst. AJ megerősítette, hogy Fernandez veszi át a vezető szerepet az edzői stábjában.

„Jelenleg Angel Fernandezzel dolgozom. A székhelye Londonban van, és egyébként már az elmúlt három évben mindig részt vett a táboraim során. Az utolsó három világbajnoki meccsemen mindig ott volt. Ő lesz a vezetőedző a csapatomban.”

1232934682

Joshua nem árulta el, hogy McCracken továbbra is tagja lesz-e a csapatának, de Eddie Hearn promóter korábban azt mondta, hogy valamilyen módon részt fog venni a felkészülésében. Hearn a héten arról beszélt, hogy Usyk helyzete miatt, Joshua hamarosan ringbe szállhat egy másik ellenfél ellen. Az ukrán harcosnak kötelező biztosítani a visszavágót a britnek, amire eredetileg májusban vagy júniusban kerülhetett volna sor. Azonban Vlagyimir Putyin háborúba vezette Oroszországot Ukrajna ellen. Usyk egy kijevi épületből üzent nemrégiben. Joshua nem akart beszélni Usyk jelenlegi helyzetéről vagy arról, hogy Ukrajnában mi történik, de azt mondta, hogy hajlandó ringbe szállni bárki ellen.

„Bármikor harcolok, semmi gondom ezzel. Akár Joseph Parker ellen is kiállok. Nem haragszom rá, megküzdök bárkivel, bármikor.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ