(Photo by Francois Nel/Getty Images)

Joshua elvesztette a fejét: földre dobta Usyk öveit

Anthony Joshua bizarr bohóckodásaival döbbentette meg rajongóit, miután másodszor is vereséget szenvedett a WBA, IBF és WBO nehézsúlyú világbajnokától, Oleksandr Usyktól.

Annak ellenére, hogy a Szaúd-Arábiában lezajlott nehézsúlyú világbajnoki visszavágón javult a teljesítménye, Joshua alulmaradt simán az ukrán ökölvívóval szemben, és megosztott pontozással kikapott.

Joshuának ez volt a harmadik profi veresége, és a mérkőzés utáni viselkedése ezúttal nagyon más volt. A kétszeres nehézsúlyú világbajnok tiszteletlenül a földre dobta Usyk két övét, hihetetlenül dühösnek tűnt, és kiviharzott a ringből.

Aztán visszaindult a ringbe, megragadta a mikrofont, és érzelmes, szókimondó beszédet mondott a börtönből a világbajnoki címig vezető útjáról, valamint elismerte Usyk tehetségét. És bár a két harcos kemény csatát vívott egymással, Joshua későbbi cselekedetei jelentették a hatalmas beszédtémát az interneten.

Frazer Clarke, az olimpiai bronzérmes és Joshua barátja bocsánatot kért AJ nevében a Sky Sports meccs utáni megjegyzéseiben. Azt is mondta, hogy a csapatából valakinek közbe kellett volna lépnie, és “megmentenie magától”.

Borítókép: Francois Nel/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ