Joshua: ha Isten is úgy akarja, háromszoros nehézsúlyú bajnok leszek

Anthony Joshua ismét készen áll arra, hogy uralja a nehézsúlyú osztályt.

A 2012-es olimpiai aranyérmes és korábbi kétszeres egyesített nehézsúlyú bajnok pályafutása második nagy visszavágójára készül, abban a reményben, hogy megbosszulja karrierje második vereségét. Augusztus 20-án az ellenfele az ukrán Oleksandr Usyk lesz, aki szeretné megvédeni a WBA/IBF/WBO/IBO címeit.

„Isten jó hozzám, még a nehéz időkben is. Éhes vagyok a sikerre a motivációm töretlen. Még mindig jó úton vagyok ahhoz, hogy vitathatatlan bajnok legyek. Ez csak egy kis kitérő. A célpontra koncentrálok, aki itt ül mellettem. Ha Isten is úgy akarja, háromszoros nehézsúlyú világbajnok leszek” – mondta Joshua a dzsiddai sajtótájékoztatón.

usyk-joshua-1222

A Usyk elleni vereség megalázó volt Joshua számára, és tudta, változásokra lesz szüksége. Lecserélte edzőjét, akinek helyét Robert Garcia vette át.

„Usyk legutóbb pár menetben szétverte a seggem. Ezt a vereséget férfiként kell viselnem. Felelősségteljesen beismertem, ha tévedek. Szeptemberben tévedtem, vesztettem. Egyszerűen nyernem kell augusztus 20-án. Nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat.”

Borítókép és fotók: Twitter

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ