Joshua “legközelebb Tyson Fury ellen fog harcolni”, ha a Usyk elleni összecsapása nem jön össze

Anthony Joshua promótere, Eddie Hearn kijelentette, hogy hajlandóak lennének feleleveníteni egy esetleges Tyson Fury elleni következő mérkőzést. A brit ökölvívó nehézsúlyú riválisai decemberben állapodtak meg a találkozóról, miután AJ kikapott Oleksandr Usyk ellen, de végül nem sikerült véglegesíteni az üzletet a szerződéskötések szakaszában.

Ennek eredményeképpen Fury helyette Derek Chisora ellen lépett ringbe, és miután legyőzte őt, most arról tárgyal, hogy maga is megmérkőzzön Usykkal a vitathatatlan koronáért. Több hónapos tárgyalásokat követően a Cigánykirály brit társproducere, Frank Warren a talkSPORT-nak elmondta, hogy az üzlet “nagyon-nagyon közel van”, bár sok szurkoló kezd szkeptikus lenni, mivel még nincs kész.

Joshua visszatérő mérkőzése már hivatalos, április 1-jén Jermaine Franklin ellen lép szorítóba. A promótere, Hearn pedig azt mondta, hogy ha nyer, és a Fury vs Usyk nem jön létre, akkor szívesen megrendezné helyette az AJ vs Fury meccset a nyáron.

„Ne lepődj meg – nem tudom, mi fog történni ezzel az Usyk dologgal – lehet, hogy AJ Fury ellen fog bokszolni legközelebb. Nyitottak lennénk arra a meccsre. Ha Oleksandr Usyk nem bokszol Tyson Fury ellen, akkor Anthony Joshua Tyson Fury ellen fog bokszolni legközelebb, nyáron. Mit szólsz ehhez? Ez sokkal nagyobb meccs lesz, mint a Usyk elleni.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ