Joshua megnevezte a legkeményebb ellenfelét

A korábbi kétszeres nehézsúlyú bajnok Anthony Joshua nemrégiben elgondolkodott a pályafutásán, és rádöbbent, hogy az eddigi legkeményebb ellenfele a korábbi ukrán bajnok, Wladimir Klitschko.

Nem Oleksandr Usyk. 2017-ben Joshua a 11. menetben legyőzte Klitschkót. amivel bebiztosította pályafutása egyik legmeghatározóbb győzelmét. Kőkemény háború volt a ringben, ahol mindkét bokszoló megjárta a padlót. A végén azonban Joshua megállította Klitschkót, akinek ez volt az utolsó meccs, mivel ezt követően visszavonult.

„A legnehezebb ellenfél, akivel eddig találkoztam? Egyértelműen Wladimir Klitschko. Az őrváltás. A fiatal az öreg oroszlán ellen. Amikor harcoltam vele, bennem volt, hogy még korai, de ezt követően visszavonult. Tehát ha nem küzdök meg vele, már elkéstem volna, szóval megérte kockáztatni. Tapasztalt és nagyon erős volt, ami miatt egy nagyon kemény küzdelem alakult ki. Előtte mindenkit kiütöttem a 6-7. menet körül, Klitschko más volt. Ő volt eddig a legkeményebb ellenfelem” – mondta Joshua az Oxford Unionnal folytatott kérdezz-felelek során.

Borítókép és fotók: Dan Mullan/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ