Khabib szerint az emberek nem hasonlíthatják hozzá Oliveirát

A korábbi UFC-bajnok, Khabib Nurmagomedov szerint Charles Oliveira még nem tett eleget azért, hogy megelőzze őt a könnyűsúlyú nagyok között.

Bár a Justin Gaethjével vívott címmérkőzése előtti súlytévesztés miatt Olveira már nem bajnok, a győzelmet követően ismét ő az első számú kihívója a bajnoki címnek. Sokan elkezdték összehasonítani Khabib Numagomedovval, de a veretlenül visszavonult MMA-harcos azonnal leállította ezeket a beszélgetéseket.

„Kicsit lenyűgözött, de sokszor majdnem veszít, rengetegszer megfogják. Az utolsó harcai során, Michael Chandler, Dustin Poirier és Justin Gaethje ellen is több kemény ütést kapott. Ezáltal kicsit megkérdőjelezhető a teljesítménye. Soha senki nem tudott engem igazán megütni. Az emberek nem hasonlíthatják össze velem Charles-t. Ha ki akarja érdemelni a nagy nevet könnyűsúlyban, akkor le kell győznie Islam Makhachevet, Beneilt Dariusht, és még pár srácot, aztán beszélhetnünk ilyesmiről. Profinak kell lennie, hoznia a súlyt, ha bajnok” – mondta Nurmagomedov az ESPN -nek

Nurmagomedov ettől függetlenül elismeri Oliveira jelenlegi sikereit.

„De amit csinál, az nagyon lenyűgöző. Ahogy visszatért ennyi vereség után, és most stabilan hozza a győzelmeket. Ezért is nagyon szeretném őt látni Islam ellen. Ez egy nagy próbatétel lehet mindkettőjük számára.”

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ