Joshua: Wilderrel egy korszakban harcolunk, muszáj megküzdenünk

A korábbi kétszeres nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua úgy véli, hogy a Deontay Wilder elleni mérkőzésre még azelőtt sor kerül, hogy a két nagy bunyós visszavonulna a sportágtól. Amikor a két bokszoló még veretlen világbajnok volt, nem tudtak olyan megállapodásra jutni, amely mindkét félnek megfelelt volna.

Joshua 2023 elején szeretne visszatérni a ringbe. A brit sztár az Oleksandr Usyk ellen elszenvedett egymást követő két vereségből szeretne kilábalni, a legvalószínűbb ellenfele pedig, Dillian Whyte. Wilder, a korábbi WBC világbajnok októberben tért vissza, amikor brutális, együtéses kiütéssel legyőzte Robert Heleniust. Jelenleg nem tudni Wilder mikor fog újra harcolni, de nemrégiben elrendelték, hogy a korábbi egyesített bajnok Andy Ruiz ellen lépjen szorítóba egy WBC eliminátor mérkőzésen.

Mivel AJ és Wilder is egy korszakban bunyózik, Joshua arra számít, hogy előbb-utóbb sor kerül a Wilder elleni mérkőzésre.

„Mi hiányzik még? Nézzünk a jövőbe. A múltban ez nem jött össze, de biztosan meg fog történni, mindig azt mondom, hogy egy súlycsoportban, korszakban vagyunk, így ennek a meccsnek meg kell történnie. 2023 közeleg, ez egy nagy év a boksz számára, és a meccsünk nagy fényt fog vetni a nehézsúlyú divízióra” – mondta Joshua a GQ hivatalos YouTube-csatornáján.

Borítókép: Nick Potts/PA Images a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ