Robert Whittaker feldúlt

Miután hétfőn megerősítést nyert, hogy Paulo Costa nem lesz ott az ausztráliai Perthben megrendezésre kerülő UFC 284-es mérkőzésen, Whittaker is megszólalt.

Ellenfél nélkül ő sem marad a február 13-i kártyán.

„Nagyon felzaklat, de igaz. A Costa elleni harc szétesett. A UFC mindent megtett, hogy összehozza, adtak neki egy új szerződést, ha jól tudom, hogy vállalja, de ő még így sem akarta. Szóval igen, a perthi harc nem fog megtörténni” – mondta Whittaker egy Twitterre feltöltött videóban.

https://www.instagram.com/p/CmXL63koqZH/?hl=hu

Whittaker elárulta, hogy a promóció azt tervezi, hogy márciusban vagy áprilisban küzd meg helyette. Konkrét dátumot vagy célzott ellenfelet nem említett. Whittaker mélységesen elnézést kért azoktól, akik jegyet vettek, hogy láthassák őt harcolni.

„Felkészültem arra, hogy karácsonyig, szilveszterig edzek, hogy beletegyem a munkát. Már nagyon belemerültünk az edzőtáborba. Mindenki tudja, hogy keményen készülök. A táboraim mindig elég hosszúak, így szeretném már a meccs után elvinni a családomat nyaralni. Venni akartam a gyerekeknek új játékokat, pénzt keresni, tudod, fizetni a lakbért. Igen, mindez egyelőre háttérbe szorult. Mindezek elmaradtak. Ez felzaklatott engem.”

A Whittaker és Costa közötti mérkőzést a promóció október végén jelentette be. A bejelentés óta Costa az interneten többször is elmondta, hogy nem írt alá semmit, és utalt rá, hogy nem is fog létrejönni ez a csata. Kedden az ESPN megerősítette, hogy a mérkőzésre nem kerül sor.

A 31 éves Whittaker legutóbbi 15 mérkőzésén 13-2-re áll. A két vereségét egyetlen ellenféltől szenvedte el, az Israel Adesanya elleni címmérkőzéseken.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ