(Photo by Francois Nel/Getty Images)

Joyce: Joshua nehezen tudna talpra állni, ha Ngannou eltalálná egy hatalmas ütésével

Joe Joyce azon kevesek egyike, aki mind Anthony Joshua-t, mind Francis Ngannou-t edzette az érdekes crossover mérkőzésük előtt, és elárulta, hogy szerinte Joshua nehezen tudna talpra állni, ha Ngannou eltalálná egy hatalmas ütésével.

A UFC-ben eltöltött ideje alatt a kameruni két kivételével mind a tíz győzelmét kiütéssel aratta, és mind a tízet az első vagy a második menetben. Egyes UFC-rajongók szerint keményebben tud ütni, mint Deontay Wilder. A “The Predator” a formájához hűen a WBC-bajnokot le tudta ütni a boksz debütálásán, bár Fury fel tudott kelni belőle.

Ngannou célja, hogy jobb teljesítményt nyújtson, és megszerezze első profi győzelmét a sportágban Joshua ellen. Joyce a Sky Sportsnak elmondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy ‘AJ’ talpra tudna állni, ha Francis bevinné azt az ütést, ami a ‘Cigánykirályon’ landolt.

„Mivel ő egy MMA harcos, és nem igazán a bokszra koncentrált, egy kicsit nyitottabb volt, és valahogy láttam, hogy honnan jönnek az ütések, félre tudtam állni az útból. De ezek az erőütések közben elsuhantak a hasizmom és az állam mellett! Ha olyan nagy ütéssel eltalálja Joshuát, mint Furyt, nem hiszem, hogy fel fog állni belőle. Joshua valószínűleg óvatos lesz, de jó meccset fogunk látni. Mindkettőjüknek hatalmas ereje van.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ